Процесът
"Интуитивна Трансформация"

Открийте пътя към по-дълбоко самопознание и емоционално освобождение с терапията “Интуитивна Трансформация”. Тази уникална методика ви води към осъзнаване и трансформация на вътрешните блокажи и емоционални програми, които са скрити във вашето подсъзнание и тяло.

Partner
Самонаблюдение

Водени от сертифициран терапевт, потапяте се в своите емоции и усещания за тялото, преосмисляйки перспективата на познатото.

Partner
Изследване

Работите за разбиране на посланията, скрити във вашите усещания и емоции, без умствена интервенция.

Partner
Интеграция

Приемате и почитате вашите емоции, позволявайки им да ви разкажат своята история и да се трансформират в лична сила.

Partner
Свързване

Свързвате се с вътрешните си ресурси и превръщате всяка преживяна ситуация във ваш съюзник за растеж и развитие.

Процес на Терапията:

Терапията “Интуитивна Трансформация” представлява иновативен подход към емоционално и психосоматично изцеление, който съчетава дълбоко самонаблюдение и работа с подсъзнателни образи. Тази техника преобразява начина, по който възприемаме вътрешните си конфликти и блокажи, като използва силата на тялото и ума за да създаде лечебен сюжет.

В “Сънуващо тяло”, сесиите се превръщат в магическо пространство, където вие сте писателят на своята лична история. Подсъзнателните образи водят сценария, а терапевтът действа като умел режисьор, който позволява на клиента да се отпусне и да остави логическото мислене на рационалния ум настрана, давайки път на душата да говори чрез метафори и образи. Така, вместо да бъдете изправени пред болезнени пробиви, както в конвенционалната терапия, “Сънуващо тяло” предлага облекчаващо пътуване през собствените усещания.

Този подход ни позволява да се изправим срещу всеки проблем с нова перспектива, като откриваме скритите ресурси в предизвикателствата. Разбира се, че животът ни предизвиква именно така, както душата ни е избрала, за да се развие и трансформира. Така “Сънуващо тяло” не само лекува, но и обогатява, предоставяйки инструментите за истинска и продължителна промяна.

 

pikaso_enhance__vivid_2K_Standard_r_c_ (1)

С какво може да ти помогне?

Терапията “Интуитивна Трансформация” ефективно адресира широк спектър от емоционални и физически проблеми, помагайки на клиентите да достигнат до корените на своите вътрешни конфликти и да намерят устойчиво решение:

Partner
Емоционални блокажи

Partner
Стрес и притеснителност,

Partner
Колебания, съмнение и раздвояване

Partner
Дълбоко вкоренени страхове

Partner
неразрешени въпроси от миналото

Partner
Болестни състояния от наследствен и психосоматичен тип

Partner
Хронични заболявания и тежък физически дискомфорт

Partner
Детски и Родови Травми

Partner
Страхове и обременености

Partner
Професионална стагнация

Partner
Чувство за неадекватност, липса на мисия и развитие

Partner
Представяне пред света

Partner
Таланти и дарби

Partner
Самооценка и самоуважение

Partner
Духовни задачи, смисъл на пътя

Partner
Нарушения в съня и енергийния баланс

Твоят Водач в Света на Подсъзнанието

Терапевтът играе ключова роля в процеса на терапията “Интуитивна Трансформация”, тъй като е водачът, който помага на клиента да се потопи в дълбините на своите подсъзнателни преживявания и емоции. Чрез умелото си водене, терапевтът позволява на клиента да се откъсне от повърхностното разбиране и логическото мислене, насочвайки го към света на вътрешните образи и метафори, които разказват много за неговите скрити чувства и травми.

Трансформацията се случва, когато тези образи и метафори се интерпретират и интегрират по начин, който разкрива и освобождава вътрешните блокажи. Терапевтът помага на клиента да разбере посланията зад своите усещания и чувства, което води до осъзнаване и промяна. Важността на терапевта в тази терапия е изключителна, тъй като той дава безопасно пространство, в което клиентът може да изследва и да се променя без страх от осъждане или неразбиране.

Поля Тасева, нумеролог в ССБ Център София

Мултидиспиплинарен Терапевт и Ментор:
Поля Докова

Поля Докова е мултидисциплинарен терапевт, личностен стратег и ментор, който води своите клиенти през уникалния процес на терапия “Интуитивна Трансформация”. Нейната задълбочена практика и разбиране на символиката и подсъзнателните послания помагат на клиентите да открият и преработят вътрешните си конфликти и емоционални блокажи. Поля обединява своя опит в широка гама сертифицирани терапевтични методи, като внася в процеса богатство от знания и интуиция. Тя се фокусира върху помощта за разкриването на личните ритуали и подсъзнателни истории, които водят клиентите й към по-здравословен и осъзнат начин на живот.

Секция услуги: "Сънуващо тяло"

Ценова Листа:

Една Сесия

Сесия, проведена по метода "Сънуващо тяло"

80 лв

Ваучери:

Ако сте подтикнати да стимулирате или зарадвате приятел, можем да Ви издадем подаръчен ваучер за всяка една от горепосочените услуги.

Плащане:

За да се възползвате от ССБ услугите е необходимо да подадете предварителна заявка чрез посочената форма или да си запазите час на тел: 0887/137 126. Реквизити за плащане по банков път: “Изидара 6” ЕООД, IBAN: BG63UBBS81551014926004. За основание напишете името на услугата, за която плащате и Вашите имена.

Your Bag
Shop cart Your Bag is Empty