Нумерология
с Поля Докова

Нумерологията е наука, поставила началото си в дълбините на човешката цивилизация. Тя изследва дълбоката обвързаност между материалния и духовния свят, погледнати през призмата на числата.

Partner
Разшифроване

Разкодиране на шифъра на живота посредством нумерологичната наука.

Partner
Тълкуване

Откриването на смисъла зад препятствията, болестите, повтарящите се обременености и родови травми.

Partner
Менторство

Ясни методи и напътствия за разгръщане на пълния личен потенциал на човека посредством неговите таланти и дарби.

Partner
Трансформация

Решаване на духовни задачи и откриване на смисъла на кармичния път, упражняване на осъзнат свободен избор и насоченост към истинското щастие.

Човекът в Свят,
Изтъкан от Числа

Нумерологията е градивен елемент от древната култура, разпростираща се в целия свят – през близкия изток, Китай и Индия, до Египет, Балканите и Европа. Следи за важното влияние на тази наука се откриват както в антични ръкописи, религиозни творби и гностична литература, включително Библията, Кабала и Херметизма. Препратка за нея прави дори и Иван Вазов, в едноименния си роман “Под Игото”, относно Априлското въстание през 1876 г.

Още от древни времена, числата са стояли в основата на културното, материално и духовно развитие. За това свидетелстват, както останали писмени източници, така и съвременни проучвания, доказващи необоримо числената обвързаност, зашифрована в многовековни архитектурни обекти, литературни, музикални и изобразителни творби. 

И докато модерните продукции само бегло ни напомнят на фината сребърна нишка, свързваща нашия свят с числата като откъс от мит без корени, то съвременната научна дейност започва все по-често да се натъква на безспорни доказателства за тясната връзка на числата и материалния свят в който живеем.

Златното сечение и редицата на Фибоначи, които са неизменна част от растителния и животински свят, са само малка частица от откритите от съвременната наука повтарящи се цифрови кодове, втъкани в ефирния воал на нашата реалност. 

Изследвания на структурата и географското положение на ключови обекти както от древността, така и от съвременната архитектура, разкриват като че ли магическа броеница от числови комбинации и съотношения, които са вплетени в нашето материално съществуване.

Човечеството днес притежава безспорни доказателства за важната роля, която гематрията е имала в изграждането на древния свят. Но как се отнася символизма на цифрите към съвремието  на човека, неговия личен и духовен път?

Нумеролог в ССБ Център София

Нумерология:
Цифровият Шифър
на Съдбата

Отговор на този въпрос дава Питагоровата нумерология. Създадена от гръцкия математик и философ Питагор през около 500 г. пр. Хр. и развита от неговите ученици, науката за числата бива запазена през вековете до наши дни. Тя изследва фината вибрация на числата в природата и влиянието им върху съдбата на индивидуалната душа.Нумерологичното тълкуване хвърля светлина върху същността на човека, неговия дух и призвание, обръщайки задълбочено внимание на широка гама от тематики.

Partner
Лични и професионални предизвикателства

Partner
Семейство и партньорски отношения

Partner
Колебания, съмнение и раздвояване

Partner
Духовна и материална ориентация

Partner
Молитва, връзка с фината материя

Partner
Болестни състояния от наследствен и психосоматичен тип

Partner
Хронични заболявания и тежък физически дискомфорт

Partner
Родови програми, проклятия, травми

Partner
Страхове и обременености

Partner
Професионална стагнация

Partner
Чувство за неадекватност, липса на мисия и развитие

Partner
Представяне пред света

Partner
Таланти и дарби

Partner
Тълкуване на пророчески сънища

Partner
Духовни задачи, смисъл на пътя

Partner
Свободен избор и кармичен път

Нумерологията разкрива пътя на най-малко съпротивление, който душата може да измине до достигането на своята най-висша цел. Тя изследва минали опитности и показва посоката на душата чрез разшифроване на кодовете на съдбата.

Проследявайки фините връзки между числата, духовната вибрация и материята, нумерологията разкрива не само непроходимите лабиринти на нашето съществуване, но също разгръща ясни методи и похвати за откриване и използване на истинския потенциал на душата по пътя на нейната мисия.

Помагайки на душата да съзре шарката на повтарящи се събития, препятствия и успехи, нумерологията позволява на човек да направи своята първа крачка към себе си и своята нова, обгърната от светлина, истина и любов реалност.

За числата с любов и

За Любовта с Числа

Известно гностично твърдение е, че нашият материален свят е изтъкан от цифрови комбинации, шифърът за които се крие в най-дълбоко пазеният от нашата душа трезор – сърцето. 

“Всичко в науката е направено от човека, с изключение на числата, които са създадени от самия Бог.” – Карл Юнг

И докато в съвремието си сме свикнали да поддържаме дуалността на самоизключване, съпоставяйки материалния и духовния свят, числата ни дават чистата доза истина по въпроса.  В същността си числата от 1 до 9 са основополагащ градивен елемент на физическия свят, който в съвременната научна дейност изследваме под наименования като биология, физика, химия и тн.

И науката е единодушна и по този въпрос – този наш свят на видимото, деликатно се преплита с фина невидима за очите материя, вибрационно морфологично поле, носител на духовна информация, който вдъхва живот на всичко осезаемо и обозримо.

“Всеки, който е сериозно въвлечен в преследването на науката, се убеждава, че духът се проявява в законите на Вселената – дух, който значително превъзхожда тази на човека и такъв, пред когото ние с нашите скромни сили трябва да се чувстваме смирени.“ – Исак Нютон

Не само Нютон е на това мнение. Квантовата физика, която е градивен елемент на голяма част от съвременната прогресивна технология, която използваме в ежедневието си, разглежда в дълбочина тези теории.

В това столетие може би няма да имаме точен научен отговор на въпросите си относно връзката на духа с материята. Въпреки това можем да потърсим мир с нашата дуалност, обединявайки тези две страни на една и съща монета  ( душа и материя ), като изградим нашия собствен мост между тях посредством нумерологията.

По Стъпките на Твоята Душа,
През Числата

“Кой би чул думите, изречени в безлюдна пустиня?”

Нумерологичната наука е началото на всяко пътешествие на душата. Тя дава посока през лабиринт от препятствия и привидно необратими негативни кръговрати, като хвърля щедър лъч яснота върху пътя на душата, нейната мисия. Нумерологията е основополагаща наука за връзката на човека с духовния и материалния свят, която ни дава така жадуваното начало на самосъзнание. Наука, в която числата се явяват думите, символите, чрез които Вселената общува с нас постоянно, стига да има кой да я чуе.

Независимо дали се бориш с имобилизираща болест, разтърсваща травма, парализиращ страх или просто се луташ без посока по пътищата на живота, в търсене на отговори и призвание, нумерологията ще ти помогне да отвориш портала към един свят на неограничени възможности. Свят, в който чрез осъзнаването ще успееш да разпознаеш посланията на Вселената и да поемеш по своя истински път.

Поля Тасева, нумеролог в ССБ Център София

Специалист Нумеролог и Ментор: Поля Докова

Запленена от числата още от ранна възраст, Поля предпочита математиката пред игрите навън. След професионалната й реализацията и широка опитност в света на крупния бизнес и управлението на човешки ресурси, нейното естествено влечение към психология, окултизма и личните ритуали я връщат обратно към фината материя, позволявайки й да обедини тези две противопоставящи се вселени в мисията да помага.

Разпознавайки деликатната символика на числата и разшифровайки Вселенските послания, тя дава отговори на широк спектър от въпроси, на личен и професионален план, болестни състояния, семейни препятствия, родови обременености и много други.

Секция услуги: Нумерология

Ценова Листа:

Изготвяне на нумерологична карта

Натална нумерологична карта: 150 лв

Годишна нумерологична карта: 150 лв

Партньорска нумерологична карта: 150 лв

Работа с член от семейството:150 лв

Работа с рода: цена 200 лв

Нумерологично обследване на здравословен проблем

Работа по конкретна тема или казус

Работа по здравословен проблем

108 лв
Бизнес Нумерология

На вашето запитване ще отговорим със специално изготвена персонализиране оферта, съобразена с нуждите и желанията Ви. Моля, вземете под внимание, че гореизброеното може да се допълни и разшири на база квалифицираната опитност на целия екип на ССБ и партньорска мрежа от специалисти.

Избор на бизнес дати и име

Изграждане на правилна стратегия

Подбор на мениджъри и персонал

Междуличностни отношения в екипа

Екипна структура

Корпоративно менторство

80 лв
Нумерологично менторство

Срещи за споделяне и разискване по вълнуващите Ви теми

Самопознание и самоусъвършенстване през числата

Възможност за провеждане онлайн и по телефона

Последващи сеанси за подкрепа по конкретни теми

Практики за отработването на конкретни проблеми

Срещите са на живо, по телефон или онлайн

30 мин: 40 лв
Наръчник “ Месечна Перспектива”

Персонално изготвен прогнозен пътеводител, съобразен с личните Ви цифри и ориентиращ към месечния потенциал и вероятности, допълнен с послания за тяхното разчитане: 45 лв / м

Запиши се на заглавната страница на заглаванта страница на нашия сайт.

от 45 лв / месец
Партньорска нумерология

Работа по двойки

от 100 лв / ч

Ако сте подтикнати да стимулирате или зарадвате приятел, можем да Ви издадем подаръчен ваучер за всяка една от горепосочените услуги.

За да се възползвате от ССБ услугите е необходимо да подадете предварителна заявка чрез посочената форма или да си запазите час на тел: 0887/137 126. Реквизити за плащане по банков път: “Изидара 6” ЕООД, KBC, Iban:BG65RZBB91551014926004. За основание напишете името на услугата, за която плащате и Вашите имена.

Your Bag
Shop cart Your Bag is Empty