Често Задавани Въпроси

Тук можете да откриете отговорите на някои от най-често задаваните ни въпроси.

  • Семейни Констелации
  • Танци

С едно изречение отговорът е: Семейните констелации са картини от хора, които имат способността да лекуват. 

Семейните констелации са групов терапевтичен метод, в който изследваме връзките ни с нашите предци и как те влияят на нашия живот. В тях използваме представители за нас и нашите деца, родители и предци. През това, което започват да чувстват тези представители, започва да се разгръща една картина, която говори директно на нашата душата. 

Ако имате тема в живота, върху която сте работили дълго време и с много различни методи, но не сте намерили разрешение или придвижване, коренът на тази тема вероятно се крие в семейната система. Чрез констелациите като способ можем да търсим по различни вълнуващи Ви въпроси. Ето някои от тях:

  • Имам зависимост към...
  • Имам заболяване, което е...
  • Често имам следните физически симптоми...
  • И много други...
Друг тип констелации са бизнес ориентираните.Теми могат да бъдат връзките между клиентите, служителите, мениджърите, парите, продуктите и услугите. 

Може единствено и само, ако то е под 18 г.
Хубаво е да имате повече информация и фактология относно историята на Вашия род.

Във всяка група участниците споделят много интимни неща, които често и най-близките им хора не знаят. Затова в констелациите има правило за конфиденциалност: Всичко, което се каже и случи в една група, остава там. Не се изнася навън, не се споделя с други, дори не се коментира от участниците в почивките. Единственото нещо, което може да се споделя с други хора е личния процес и личните осъзнавания на споделящия. 
Ако има човек, който не може да се съгласи с правилото за конфиденциалност, той не може да участва в група за констелации. 
Ако искате да направите констелация за вашето дете, то трябва да е под 18 години. Ако е пълнолетно, то трябва да дойде като клиент.  Иначе не може да направите констелация за някой друг човек освен за самите себе си. 
Трябва да научите важните факти случили се във вашето семейство свързани с тежки травматични събития. Има въпросник, който да попълните с тези факти. Въпросникът може да намерите тук: 

Не, не е нужен никакъв предишен опит. Идеята на практиката е да освободим тялото си от оковите на ума и „как изглеждам в очите на другите.“ Няма определен модел, който искаме да постигнем, нито конкретна цел. В този смисъл – няма как да не се справите 😊.

Въпреки че стъпва на идеята за екстатични танци – практиката е синтез от различни методи, целящи интегриране на дъх, съзнателност и движение. Ако сте присъствали преди на екстатични танци – ще разпознаете някои от елементите им и в тази практика.

Една от идеите на танцовата практика е да изхвърлим натрупано напрежение в телата си и да се заземим. Употребяването на алкохол и тежка храна могат да попречат на този процес.

Your Bag
Shop cart Your Bag is Empty