“Искам” вместо “Трябва”: Уъркшоп за Необвързани

Когато разпознаем тези два гласа, можем да изберем с мъдрост – да живеем не в сянката на „трябва“, а в светлината на това, което истински копнеем. Това е ключът към свобода, автентичност и хармония със себе си.От 19:00 часа | Локация: Холистичен Център "ССБ"

Изследването на разликата между „искам“ и „трябва“ е пътешествие към собствената ни истина.

„Искам“ е гласът на сърцето – тих, но силен зов за това, което ни вдъхновява и носи радост.

„Трябва“ е ехото на света, на очакванията и правилата, които понякога ни дърпат далеч от самите нас.

Когато разпознаем тези два гласа, можем да изберем с мъдрост – да живеем не в сянката на „трябва“, а в светлината на това, което истински копнеем. Това е ключът към свобода, автентичност и хармония със себе си.

Какво ще правим на събитието?

По време на събитието Маги Назер ще ни преведе през серия от упражнения, които ще ти помогнат да разграничаваш автентичните си желания от наложените “трябва”.

Ще се научиш да изразяваш тези истински желания по ясен и директен начин, както и да разпознаваш вътрешните конфликти, породени от натиска да правиш или бъдеш това, което другите или обществото изискват от теб.

Ще работим по двойки и в група, като ще получиш практически насоки как да развиваш умението да живееш в хармония със собствените си желания, които ти носят енергия и удовлетворение.

Защо да се включиш?

♡ Ще осъзнаеш нови неща за себе си с други необвързани хора, които също имат интерес към личностно развитие;

♡ Ще се научиш да различаваш собствените си желания от външните очаквания, което ще ти помогне да вземаш по-добри решения в живота;

♡ Ще придобиеш практически умения за изразяване на потребностите и желанията си по начин, който изгражда по-дълбоки и искрени взаимоотношения с другите и със самия теб.

За кого е подходящо събитието?

♡ За свободни хора, които копнеят за по-дълбока близост

♡ За свободни хора, които искат да експериментират и са готови да се предизвикат с нови начини за общуване за повече удовлетвореност, свобода и свързаност

♡ За свободни хора, които са отворени към това да срещнат себе си и другите без маски.

За организаторите

Маги Назер (www.maggienazer.com) е опитен социален предприемач. Тя е основателка и изпълнителен директор на Фондация “Солидарност в действие” и на младежки център близо до София, организатор на многобройни международни образователни програми и редактор на няколко книги. Преди три години Маги открива практиките Радикална честност и Автентично свързване, които й помагат да трансформира живота си и я вдъхновяват да поеме по пътя на коучинга и терапията. Маги изучава гещалт терапия и превежда групи и личности през интензивни процеси за себенамиране, опознаване и свързване.

Ева Кулева е Любовен коуч и мачмейкър с 13-годишен професионален опит в любовната сфера. Авторската й коучинг програма се казва ’12 стъпки към успешна връзка’, виж повече на https://rarerelationships.eu/

Инвестиция:

2 часа и 49 лв.

Местата са ограничени! Запази си място като кликнеш на бутона ‘Запиши се’. Покани и свободни приятели!

Кога и за кого?

Дата: 11.12.2024 г.

Начален Час: 19:00 ч.

Край: 21:00 ч.

Възрастови граници:

Жени от 26г. до 59г.

Мъже от 26г. до 59г.

Share
Your Bag
Shop cart Your Bag is Empty