Аура Терапия & Хармонизация

Ауричното пречистване е едно магично изживяване, което ни връща към живота, така, както не сме си и представяли. То ни дава основата да се справим уверено с тежките травми, ежедневните несгоди, болестите на душата и тялото – съхранявайки самите нас като наш най-силен съюзник и приятел в битките на живота.

Partner
Аура Терапия

Пречистване и хармонизация на аурата за създаване на нови възможности за оздравяване на душата, съзнанието и тяхната физическа обвивка.

Partner
Менторство

Медитативна терапия примесена с най-работещите методи от практиките регресия и хипноза, която ви превежда от пропастта към Вашата нова парадигма.

Partner
Баланс

Създаване на хармония и баланс, както на фино етерично ниво в нашата аура, така и в мислите и емоциите, правейки възможно посрещането на Вашата нова реалност

Partner
Трансформация

Превеждане през препятствията, личните ограничения, страховете и отчаянието, където Ви чака едно ново начало на хармония, вселенска любов, здраве и изобилие.

Разгърни се отвъд границите на страха

Открий Чудесата на Аура Терапията

С течение на годините и под натиска на понякога демобилизиращ физически дискомфорт свикваме да обръщаме все по-голямо внимание на нашето тяло.

Въпреки негативното естество на изпитаните ефекти, тялото ни ни учи да разпознаваме сигналите, които ни изпраща и да вникнем на едно по-дълбоко ниво в естеството на нашето съществуване, отваряйки себе си към нови хоризонти на разбиране и преживяване.

Аура терапевт в София

Мистериите на Живота

Тялото Като Огледало на Нашата Душа

Разкривайки мистерията на връзката душа-тяло, успяваме да приемем, че честите понякога хронични неразположения, които винаги намират път да се върнат по един или друг начин в живота ни, въпреки великолепните терапии и техния необорим ефект, може би намират корените си някъде по-дълбоко.

Разбулвайки постепенно връзката тяло – душа, откриваме, че онази натякваща болка, изтръпване в крайниците, и обездвижване може са свързани с усещането ни за безсилие пред надвесващите се над нас негативни ситуации, от които сякаш изход липсва.

Осъзнаваме, че обикновено главоболие винаги ни сполетява в силно напрегнати ситуации, в които нашата разсъдливост и рационалност са от ключово значение.

По пътя на духовното себеосъзнаване започваме осезаемо да разпознаваме как страхът, вината и гневът ни влияят както в ежедневните комуникации с близки, колеги и познати, така и на едно напълно ново ниво, в което игнорирането на сигналите на тялото резултира в истински, осезаем физически дискомфорт и болка. Болка, дала началото си не от удар върху нашето физическо тяло, а от място много по-дълбоко и ранимо – нашата душа.

Състоянието на Фината Материя,
Проектирано във Физическия Свят

Фината етерична обвивка на душата, наречена аура, прави и невъзможното, за да ни защити от негативните външни влияния. Но дори тя понякога не устоява натиска, пропускайки през ауричната бариера най-тежките травми, а те от своя страна оставят удобна пролука за други дребни, но изтощаващи смущения. Точно както физическата материя може да бъде разкъсана под натиска на достатъчно голяма сила, така и фините енергийни слоеве могат да бъдат изтънени и перфорирани, засягайки пряко нашата биоенергия и способността ни да устояваме на негативните външни фактори. 

Причините за Нашия
Нисък Биоенергиен Тонус

Partner
Битов Негативизъм

Ежедневната словесно изразена негативна енергия, повтарящи се кавги и битовизми, които отронват парченце по парченце от нашето чувство за достойнство, за значимост и тренират духа ни да пребивава в състояние без любов.

Partner
Тревожност

Чести дребни тревоги в дома или офиса и така нареченият бял стрес, които играят ролята на тънки копия и бавно, но неусетно пропукват нашата защита.

Partner
Самосаботаж

Негативно заредени емоционални състояния на завист, омраза, дори безразличие, които насочват собствените ни оръжия и “защити” срещу самите нас.

Partner
Токсичност

Облъчване с негативна информация като новини, токсични телевизионни продукции, а също и честите оплаквания на близки, които ни оставят чувство на безсилие и гняв.

Partner
Омраза

Директно насочени към нас силно негативни енергии, било то мисли на омраза и неприязън или “магии”, които в самата си същност са точно тясно насочена негативна енергия

Partner
Ограниченост

Усещане за задушаване, ограниченост и повтаряемост. Страх от липсата на правилен изход от ситуациите, които живота ни поднася.

Partner
Набеденост

Натрапчиво вярване, че целият свят е стъпил на плещите ни и се опитва да ни събори. Негативен фокус върху нашата лична трагедия. която сякаш ни причаква зад всеки ъгъл.

Partner
Хиперчувствителност

Рязко изостране на физически състояния при стрес. Емоционална и физическа ескалация дори при дребни провокации.

Когато светът се стовари на плещите ни

Тежките физически състояния, болести и дискомфорт са ни до болка познати, но причините за тях не винаги са толкова очевидни. 

Ауричното пропукване и дисбаланс могат да дадат началото си от редица фактори. Често обаче биват забелязани повтарящи се щрихи и ситуации, които сякаш дават неочаквано силен тласък на негативните преживявания и оставят най-тежки следи у нас. Ситуации, които имаме тенденцията да оставяме на заден фон, приписвайки им твърде ниска важност, а понякога дори и незначителност. Такива могат да бъдат:

  • Ежедневната словесно изразена негативна енергия, повтарящи се кавги и битовизми, които отронват парченце по парченце от нашето чувство за достойнство, за значимост и тренират духа ни да пребивава в състояние без любов.
  • Чести дребни тревоги в дома или офиса и така нареченият бял стрес, които играят ролята на тънки копия и бавно, но неусетно пропукват нашата защита.
  • Негативно заредени емоционални състояния на завист, омраза, дори безразличие, които насочват собствените ни оръжия и “защити” срещу самите нас.
  • Натрапчиви негативни мисли и облъчване с негативна информация, заредени с негативизъм новини и хорски ядове, който оставят лепкави следи върху нашия собствен енегиен отпечатък
  • Силно заредени с негативна енергия мисли на нас самите, нашите близки и познати, които отнемат малко по малко от енергията ни за живот.

По стъпките на трансформацията

Ауричното Пречистване: Първата ни Стъпка към Здраве и Благополучие

Една от най-бързо осезаемите промени след аурично пречистване е покачването на нашите вибрации. Но как можем да го забележим? То се изразява в по-добър тонус, мотивираност, желание да творим – било то на лично или кариерно ниво, да развиваме хоби, да пътуваме, да учим, да се развиваме, да се свързваме с други високо заредени хора.

След ауричното пречистване откриваме себе си като напълно нов човек, който съумява да се самосъхрани и да издигне всичко добро и позитивно, благодарение на своята завършена, възобновена и балансирана енергийна структура. Веднъж поправена, тази аурична обвивка влияе пряко на здравето на нашите три енергийни тела, като позволява на собствената ни същност да се възобнови и възстанови посредством своята биоенергия, минимализирайки пролуките в нашата така значима аурична обвивка.

Така неусетно забелязваме как в животът ни биват привлечени и задържани все повече позитивни хора, ситуации, възможности и промени, а ние с лекота преминаваме през ежедневните перипетии, непоклатими дори и пред по-мобилизиращи негативи.

Ралица Григорова - Аура Терапевт

Вашият Консултант-Терапевт: Ралица Григорова

Ралица Григорова е човекът, който ще държи ръката Ви в този трансформиращ период. В изключително отговорната и напълно отдадена на благото на своите клиенти роля на ментор, водач и мултидисциплинарен терапевт, Ралица ще Ви поведе по пътя на Вашата метаморфоза, където посредством разнообразие от доказани работещи практики, ще имате възможността да разкриете и развиете Вашата собствена сила.

Ще можете да възвърнете своя стоицизъм срещу брулещите Ви ветрове, разгръщайки го на едно изцяло ново ниво на отдаденост, безпрецедентна вяра в собствените Ви възможности, несломима надежда и порив да творите и прекроявате, водени от Вашите най-чисти истини.

И докато преживяването и пътят са различни за всеки, то едно може да бъде сигурно – отваряйки се към възможността за промяна, ще можете да се докоснете най-силно до Вашата истинска същност на здраве, изобилие и любов. А веднъж зърнали красотата отвъд мрачната завеса, единственият път за Вас може бъде пътят нагоре.

Ралица Григорова е специалист по аура пречистване и възстановяване на естествената биоенергия на тялото, както и сертифициран хипнотерапевт и специалист по регресивна хипноза, като в  хода на работа, Ралица може да Ви насочи към най-подходящият път и метод за трансформация.

Започни Своята Трансформация

Запазете своя първи час като последвате бутона. За въпроси и запитвания можете да разгледате нашата страница с често задавани въпроси и да се свържете с нас от секция “Контакти”.

Аура терапевт в София, България

Секция Услуги: Аурично Пречистване

Ценова Листа

Сеанс Аурично пречистване

120 лв

Медитативна регресионна практика

97 лв

Индивидуална медитация по конкретна тема

70 лв

Пречистваща и сплотяваща медитативна практика за двойки

80 лв.

Групова медитация

33 лв.

Срещи за споделяне и разискване:

30 мин: 36 лв

60 мин: 63 лв

Пречистване, зареждане и активация на дом/офис

Цена по договаряне.

Персонализирана оферта

Пречистване и защита на автомобил

70 лв

Пречистване и зареждане на личен предмет

10 лв

Ако сте подтикнати да стимулирате или зарадвате приятел, можем да Ви издадем подаръчен ваучер за всяка една от горепосочените услуги.

За да се възползвате от ССБ услугите е необходимо да подадете предварителна заявка чрез посочената форма или да си запазите час на тел: 0887/137 126. Реквизити за плащане по банков път: ССБ ЕООД, KBC, Iban:BG65RZBB91551014926004. За основание напишете името на услугата, за която плащате и Вашите имена.

Your Bag
Shop cart Your Bag is Empty