Soul Detective Work
с Поля Докова

Какво Представлява
Метода SDW

Най-образно казано методът използва информацията, записана в енергийната ни система, до която стига чрез похватите на т.нар приложна кинезиология или мускулно тестване.

Смисълът зад Метода

Голяма част от нашите психически, емоционални и дори телесни преживявания имат корен в подсъзнанието ни и се транслират от инкарнация в следваща. Откриват се модели, наследени от предците. Достигаме до информация за деструктивни енергийни влияния, обети и паралелни обвързаности. Всичко това достатъчно силно блокира свободното ни изразяване и еволюция като души и личности.

Осъвместяването на техниката с постоянна и прецезирана индивидуално за клиента работа с енергийните канали, позволява не само да стигнем до корена на случващия ни се проблем, но и да терапевтираме нежеланите последствия, дори в емоционалната ни структура. Резултатите са видими и осезаеми веднага.

Ползвайки SDW можем да получим много отговори, но най-вече да променим съдбата си, отстранявайки онова, което вече не ни е нужно, не ни служи и не е за наше най-висше благо. Освобождава се пространство да намерим собствената си сила и идентичност.

  • Премахване деструктивното влияние на фактори от миналото и предишни животи, действащи на подсъзнанието ни и ограничаващи нашето индивидуално Аз тук и сега
  • Изцеление на травматични ситуации в предишни реинкарнации и сегашен живот, които директно и често неразбираемо ни се отразяват в негативен аспект
  • Откриване на клетви и обети, пречещи на щастливото ни и успешно съществуване
  • Загуба на части от Душата /възможно фрагментиране при силно травматични ситуации, каквато е и тежката любовна раздяла/. Човекът не е цялостен, а животът му е дисхармоничен. 
  • Паралелни животи – свързването с такива, категорично редуцира силата ни, тъй като тя се сегментира 

В какви случаи методът е най-ефективен:

Partner
Страхове и паник атаки

Partner
Лесно активиращо се чувство за вина

Partner
Експлозивен гняв, склонност към агресивни състояния

Partner
Свръх отговорност

Partner
Неспособност да се заявим

Partner
Въпреки количеството положени усилия, не се стига до положителен резултат

Partner
Повтарящи се неуспехи, тип предателства

Partner
Непреодолими пречки по пътя на материалния успех

Partner
Разпадащи се партньорства

Partner
невъзможност за създаване на собствено семейство

Partner
Пристрастености

Partner
Зависимости

Ценова Листа:

Сеанс Soul Detective Work

Цена за един сеанс.

150 лв.

Ако сте подтикнати да стимулирате или зарадвате приятел, можем да Ви издадем подаръчен ваучер за всяка една от горепосочените услуги.

За да се възползвате от ССБ услугите е необходимо да подадете предварителна заявка чрез посочената форма или да си запазите час на тел: 0887/137 126. Реквизити за плащане по банков път: “Изидара 6” ЕООД, KBC, Iban:BG65RZBB91551014926004. За основание напишете името на услугата, за която плащате и Вашите имена.

Your Bag
Shop cart Your Bag is Empty