Преходът 2023 – 2024 през Нумерологията

Как се справихме с изискванията на 2023г и какви ще бъдат условията за успех през 2024г?
Всеки 9годишен цикъл, независимо, дали в личен или социален план, има своя управляваща и доминантна тема. Тема, важна за еволюцията ни.

Колкото по-навреме я осъзнаем, толкова повече може да сме в помощ на себе си и процесите. Да ги преживяваме с упорството на минималното съпротивление и да учим бързо, за да не е болезнено.

Вселенската година не винаги съвпада с личната година на човека, но при всички положения е меродавен фактор, касаещ всички ни. Още повече, че ние сме избрали да живеем в това турболентно време и всичко случващо се, на какъвто и да било план, е част от изборите на душата ни.

Всеки може да помъдрува какво е поставил пред себе си 2017г, когато текущия цикъл стартира и да си направи, ако има необходимост, собствен анализ.

В година 7,8 и 9 започват да се избистрят резултатите, а в 8 и 9 да се носят и последствията. Това са т.нар кармични години, чиито фундаментални условия, предизвикателства и предпоставки са най-съществени.

По принцип всяка година си има своя отличаваща я идентичност, но бих обърнала специално внимание на факта, че година 7 – 2023г е дълбоко и мистично свързана с година 4.

Тъй като 2020г беше съдбовна не само на личностно ниво, но и в глобален човешки план, надявам се да осъзнаете, че изминалата 2023г изискваше доста от нас.

Изискваше най-вече взимане на духовните уроци.

Дали успяхме? Всеки сам ще прецени по нивото, на което е еволюирал.

2023г имаше доста его-саботажи, които ни отдалечаваха от истината за самите нас, но и многообразие от знаци, които ни предизвикваха към себесъзрение.

Природата също не малко ни подсказа. Дано сме чули посланията и, защото 2024г могат да бъдат и по-силни.

Част от въпросите, които 2023г трябваше да постави пред нас бяха:
Кой съм Аз всъщност?
• Работя ли в синхроничност с изборите на душата си?
• Какво минава през мен? Какво и как създавам?
• Какво ме радва? Във връзка ли съм с потенциала и възможностите си?
• Как комуникирам и какво издава моя начин на общуване?
• Как партнирам и колко действията ми отговарят на това, което искам да получа?

Годината изискваше от нас да се преоткрием и пресътворим на база вътрешния си мир и хармонизация, стигайки до извора на своята мъдрост.

Тя не изискваше бързи и необмислени действия, а по-скоро съзерцание и градеж на вярата ни.

Влизане в сърцевината чрез интровертно пътуване към по-висшите истини и идеали.

7 е мистична енергия и вероятно тепърва ще започнат да се разкриват истините, че това, което ни е било показвано, е фалшиво представяне. Ще се осветлят омерти и предателства.

Здравето също е тук, а то започна активно и безкомпромисно да ни говори през Декември.

И тепърва ще ни говори. Тепърва през здравето ще получаваме Вселенските напътствия за човешките ни обърканости. А здравословните проблеми на децата, ще крещят на родителите им за натрупаните кармични програми и емоционални блокажи.

По някакъв начин всички участващи цифри в следващата година са свързани със здравето, така че бъдете осторожни. Могат да се появяват мистериозни болести, да се обострят възпалителни процеси, да се активира рака и втоимунните заболявания и за съжаление да се засилят ментални неразположения. Следете за качеството на жизнения си ресурс и задължително изследвайте психосоматично.

8та е интелектуална енерегия, но и магична. Моята препоръка е да се научите да съчетавате традиционната медицина с алтернативна.

Другото важно нещо, което беше добре да забележим през изминалата година е как се намъкваме в пелената от облаци с илюзии, приемайки живота като самоцел и хилядите способи, на които сме възможни, да избягаме от истината и баланса на реалната си отговорност.

В година 8 тези истини могат да дойдат катарзисно, ако не сме стремяли тяхното разчитане и собствената ни промяна. Както и да поемем отговорността за действията или бездействията си.

Темата за взаимоотоношенията и взаимодействията също беше между водещите. Ще бъде и тази година. Как поставяме границите си? Как владеем собствения и колко правилно ползваме чуждия потенциал? Как стремим баланса? Какво крием зад изискванията си? Как си превземаме Божественото право, ставайки съдници.

Всъщност всички видове Вселенски закони са свързани с 8та и 2024г ще ни показва как ги разбираме, ползваме и внедряваме в живота си.

На първо място е законът за даване и получаване – основен за година 8. Присъединяват се този за причината и следствието. За посятото. Към него може да причислите и даването на думи, обети.

Законът за проекцията и проявлението също са тук, тъй като 8 е и много мистична енергия. Вмъквам, че молитвите и ритуалите ще имат засилено действие. Както и енергийните влияния. Пречиствайте се.

Но тъй като навлизаме в година 8, в чийто цифри участва и 4та, обръщам Вашето внимание специално на Закона Каквото отвътре, това и отвън.

Това, което ще виждаме като обстоятелства във външния ни свят, категорично ще рефлектира като отражение или коренна противоположност на това, което сме и носим вътре в себе си. Т.е ще имаме отвън много ясни напътствия какво трябва да сезираме и променим вътре в нас.

Моята офанзива за процес на осъзнаване и разплитане на подсъзнателни и кармични проекции следващата година вече ще води към видим резултат.

За мен точно с тази цел ни бе падарена лека година 7. Нещо повече. Ще си позволя кратка ретроспекция.

На 17 Юли бяхме под мощното въздействие на Новолуние в Рак. Беше специален момент според мен за човечеството. Магичното подреждане на числата в този ден загатваше за разтваряне на измеренията и съединение с общото, с това, което наистина Е.

В този момент за мен се отвори времеви отрязък, който ни подари възможността на ясното съзиране на повтарящи се модели, родови програми, кармични обстоятелства с цел тяхното осъзнаване и лесно пречистване.

Т.е. даде ни се правото да вървим напред необременени.

През октомври имаше 2 много силни седмици, в които тези процеси се извършваха толкова динамично, че работещите със себе си влезнаха в скоростна промяна чрез освобождение на ненужното.

С Пълнолунието в Телец на 28 октомври символично сложихме края на една реалност. Един свят, с който така дълго бяхме свикнали и така яростно ни бе увлякал в матрицата си, че забравихме кои сме. По-чувствителните започнаха все по-осезаемо да усещат разместванията.

Затвори се така да кажем врата, за да се окажем в междинен коридор, нещо като междинна реалност. С две посоки.

Имахме свободен избор на къде да тръгнем и как да вървим, но обща цел и крайна точка.

Ноември бяхме подкрепени да огледаме всичките си вярвания, нужди, страсти, желания и да ги издигнем. Тук направихме избор за посоката и дължината на пътя. Вибрацията и смисълът на година 7 действаха с пълен капацитет.

До м.Декември, в който старото застана отявлено срещу новото. На фино ниво започна да се откроява сблъсъка между парадигмите, нормите, закостенелите системи, остарелите сетове от възгледи и Вселенското ново.

Отново ни бе даден шанс да прозрем и влезем в осъзнаване. Знаци много, ако щете дори през случайно изпуснати думи от децата ни.

Подари ни се възможността за освобождение, прошка, пускане, обновление. Имахме шанс да се преосмислим, коригираме, променим, рестартираме.

С пълнолунието в Рак на 27ми този времеви прозорец се затвори, а в началото на годината стартираме с качеството на постигнатото ново, освободено от чужди задължения и осъзнато Аз.

Влизаме в период на доброзорна промяна или на изобилно берене на плодовете от това, което сме успяли да усъвършенстваме в себе си.

При всички положения Аз-ът ни ще мине на друго ниво, за да се усети като част от цялото и да разгърне не само материалното си мислене, но и да се устреми към духовно търсене.

Но не от суета, не и защото другите го правят.

Най-важното изискване е да сме в изчистена връзка със себе си. Да ценим оригиналната си индивидуалност. Да творим не през моделите на другите, а през собственото си сърце.

Тогава през юли се коментираше подреждането на числата на Тесла, които се трактуват най-опростено като влизане в нова реалност. Тези числа се подреждат още януари и февруари и може дори с 1я ден от новата година да има изненади.

За мен започва преплитане на реалности и измерения и всеки ще живее в тези, според които е нивото му на осъзнатост.

В година 8 с участваща 4ка, именно осъзнатостта, ревизията и усъвършенстването на собствените ценности ще бъдат от изключително значение.

Времето се забързва и няма да говорим толкова за карма, защото много ускорено ще виждаме последствията от собствените си мисли и действия.

Всъщност 8та е число, свързано с времето и моят съвет тази година е да го цените и ползвате правилно.

А най-големият озорпатор на 8та е страхът. Може да погуби всичко, калкулирано до тук. Стойте далеч от пипалата му.

Вероятно годината ще бъде свързана със сериозно разместване на пластове, структури, животи. Заради 4та, са възможни дори на териториален план. За някои палачинката може да се обърне кардинално.

Тъй като е число, обуславящо крупни институции и организации, такива могат да бъдат пряко засегнати. Могат да се родят и нови общности.

Имайте предвид, че участието на 4та в годината, носи принципите на затваряне или поне ограничения, а 2та – на нови обединения.

Финансите също ще бъдат важна тема, вкл бюджети и правителствени мерки. Може да има засилена активност на контролните органи.

В личен план Ви препоръчвам строга дисциплина в това поле. 8та не обича много риска и заради крайностите, заложени в нея, са възможни както добри печалби, така и резки загуби.

Но пък годината ще е много добра за стартирането на собствен бизнес, както и за инвестиции в недвижими имоти.

Много е важно да запомните, че 8та е числото, което учи на баланс и най-добрата политика ще е да го стремим във всичко.

Ще има достатъчно изпитания за волята ни. 8та калява в твърдост, връзка със себе си и хладнокръвно приемане и справяне с обстоятелствата. Някои могат да идват доста шоково.

Справите ли се, обаче, с изискванията на тази енергия, действате ли коректно от позицията на авторитета си, тази година можете да бъдете богато възнаградени.

Не е препоръчително да се спекулира с чувство за власт, макар че очаквам точно това да се случва.

Всички числа говорят за труд, упоритост, плановост, методичност и то на ежедневно ниво.

Всички числа, обаче, са свързани и с нашата чувствителност, т.е. за мен се изисква тя да бъде разгадана и превърната в сила.

Моето мнение е, че годината ще трансформира света ни, а апелът ми е да се преобразявате сами към новото.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Bag
Shop cart Your Bag is Empty