Базовите Числа на Вашия Нумерологичен Портрет

Днес ще Ви запозная с основните стълбове на личната Ви нумерологична карта, които съм сигурна, че ще предизвикат и концентрират интереса Ви към себе си, към заложените във Вас възможности, подарени дарби и таланти, към силата, която всъщност носите.

С тази и следващи мои статии се надявам да успея да Ви доближа до магията на числата и неимоверния тласък, който могат да дадат на Живота Ви в посока ясво разбиране и положителна промяна.

Много ще бъда щастлива, ако Ви стимулирам и мотивирам да разгърнете себе си. Ще се изненадате колко малко знаем за това, което сме и колко много можем да направим, за да живеем с качество.

Разбира се, знанието без прилагане, не върши на 100% работа, но и да хващате маркерите пак е огромна крачка напред. Защото тогава изборите Ви отиват в графа осъзнати.

В различните типове литература и изследователски кръгове важните нумерологични параметри могат да бъдат открити под различни имена. Ще Ви запозная с принципите и вариантите, защото най-важно е да разберете значението, което те носят като послание и така да го използвате най-коректно и ползотворно за себе си.

Първият коректив това е рожденното Ви число или датата от месеца, в който сте роден. Ако сте роден на 01 март, Вашето рождено число е 1.

Аз обичам да го наричам число на Душата, защото то ни дава силната индикация за пътя, който сме си начертали да извървим през това ни житейско прераждане. Носи информация за това, което наистина сме и то категорично е различимо от това, което другите мислят за нас.

И последното искам да го подчертая по няколко причини.

Първата се отнася пряко с идеята на това ми начинание. Целта ми е именно да съдействам за активиране на самопознанието в хората, за да се приближават все повече и повече към себе си и използват своя капацитет по най-добрия начин и то в синхронно звучене с изборите на душата си.

Второ искам да обърна Вашето внимание, че ние не сме една статична константа и постоянно влизаме в роли. Едни сме с родителите си, други сме с партньорите си, трети с децата си, четвърти с приятелите си, пети с колегите си, шести с шефовете си, седми с непознати. Едни сме в настроение, а други, когато сме без. Едни сме, когато сме уплашени или пред тежки обстоятелства, а други, когато сме влюбени или всичко ни е наред. И тук е скрита красивата, но и изпитваща ни, за да се съградим игра на живота. Кои сме ние и наистина ли знаем кой е този срещу нас?

Човекът обича да отсъжда и така се „цопва“ сам в собствените си ограничения, които много често водят до бели, че и беди. Използвайки нумерологията като инструмент, обаче, Вие много повече можете да се доближите до вярната истина както за себе си, така и за другия и да управлявате процесите правилно.

Числото на Душата показва истинската ни същност и това, което сме дошли най-вече да проявим. Дава указание за предназначението ни и как си е поставила Душата да еволюира. Тук се крие тайно разковниче за съкровеното и скривалището на най-силните ни черти.

Месецът на раждане е друга характеристика, която носи силно своето значение. Защо? Защото е постоянно действаща величина. Тя задължително се появява във всеки тип карта и влияе на всяко изследване. За родения юни месец, 6та е важно число. Роденият юли неминуемо ще си има работа със 7та.

Годината е по-съществена от гледна точка на астронумерологията, защото дава допълнителни подробности, улавяйки вибрацията на по-тежките и бавно движещи се планети. А всяко число си се съотнася с конкретни такива. Но примерно в годишните карти, годината на раждане не е от меродавните параметри.

Едни от най-сериозните и с тежест характеристики осъзнава т.нар. Число на Съдбата. Наименовано още Житейски път, Път на живота, Рождена пътека и др. Представлява сумата от всички числа, които са представени в рождената дата. Ако сте роден на 15 Февруари 1984г, Вашият път в живота е 1+5+2+1+9+8+4 или 30, редуцирано 3.

Това число ни дава най-прекия път за живот в качество, за изпълнено предназначение, за смисъл на съществуването ни, за борбите, през които можем да минем и резултатите, които сме си поставили да постигнем. Дава ни информация за саботажите, които евентуално ще срещнем, както и подробности за средата и начините, през които ще се развием, за да можем да се изявим. Всъщност това число разказва накъде и през какво ни води нашия живот.

И тук бих искала да си позволя да кажа, че когато не вървим по избрания от Душата път, а се водим единствено от измеренията и проявленията на егото, което ни вкарва в матрицата само на обозримото, но субективно човешко битие, идват подсказки.

Първоначално са по-незабележими и не така болезнени. Ситуации се повтарят с подчертан мотив. Случки, които би трябвало да ни накарат да поспрем, да се замислим и променим посоката. Но постфактум посланията могат да се получат по-осезаемо и видимо под формата на инциденти, болестни състояния и загуби.

Особенно силно това важи за хора, които боравят с кармични числа. Така че, хубаво е да живеем с отворени сетива.

Пътят в живота по-ясно отразява начина, по който ни виждат другите.

И тук ще Ви подтикна към размишления с още едно съждение. Много често човекът е поставен в позиция да се подчини на съдбата. Не винаги тя е в съзвучие с настоящите му желания, копнежи и стремежи. Понякога дори човекът е в пълна невъзможност да ги осъществи и това е свързано с достатъчно страдание. Защото съдбата е производно носеща определени кармични товари от минали прераждания. Едно вибрационно наследство, което би трябвало да се обмисли и прекрои.

А има и хора, които носят специални мисии, но за да ги изпълнят, трябва отблизо да се запознаят, за да възпитат в себе си с качество висшите добродетели.

Има и трета група хора, с чийто Души сме се договорили да ни научат. Те са се съгласили да подчинят своята еволюция на нашето израстване.

Споделям това съждение, от една страна, за да Ви стимулирам да не съдите хората, чийто живот не е подреден или са поставени пред повече или по-сериозни предизвикателства от другите. За да сте в тяхния живот, може би има смисъл и за Вас.

А от друга страна, за да осъзнаете, че всяка наша мисъл, дума и постъпка създават бъдеще. За самите нас и за тези след нас.

От гледна точка на датата на раждане това са най-важните параметри, с които нумерологията борави. За баланс, подробности и провокации с цел надграждане и избистряне на нумерологичната картина се използват методи са изчисление на различни видове предизвикателства, числа, указващи развитие по периоди и т.н

В тази си статия маркирам само най-основните ключове, които можем да изберем да имаме в ръцете си.

Името, което носим, е другият съществен индикатор, който привнася важни подробности за това, кои всъщност сме. И вероято сте чували, че има хора, които променят своето име, за да прекроят съдбата си. Да, това е валидно, но според мен вибрацията на името, с което сте дошли никога не може напълно и цялостно да бъде прекъсната.

Най-просто казано първото ни име ни дава информация кои сме в ежедневието, как проявяваме своите характеристики. Второто име разкрива емоционалния ни заряд и е добър помощник при работа с партньорствата. Третото име ни дава информация защо сме избрали това семейство и род, какъв багаж на предците носим, но и каква сила.

Темата с имената е голяма, така че със сигурност ще я продължим.

Ще разгледаме и тайните, които ни се разкриват, когато обединим името с рождената си дата.

За край бих казала, че доста хора са скептични към науки от типа на нумерологията. Определят ги като окултни, тайни, мистични и не заслужаващи доверие. Скептицизмът им, обаче, е подтикван от чисто рационално мислене и то по материя, в която нямат задълбаване. Да де, ама аз не виждам нищо ирационално в развиващо се и постоянно доказващо се знание и то, датиращо от античността.

Всичко в живота се управлява от закономерности, а човекът е съставна негова микросистема. Колкото повече познаваме тези закономерности, толкова повече разширяваме перспективите и хоризонтите си. Да го правим за наше и общо добро!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Bag
Shop cart Your Bag is Empty