Нумерологията – Tвоят Помощник за Добър, Красив и Изобилстващ Живот

Най-стабилният трон, върху който можем да седнем, е този на познанието. То ни е развило до това, в което нашият свят се е превърнал. Но за какво и как го ползваме? Дали динамиката на техническия прогрес е единственото нещо, което ни дарява с щастие…Някои да, но не всички.

Все повече човекът започва да се осъзнава като превърнал се в бръмка, като обезличен, изпуснал своята сила да създава и получава щастие. А радостта е наше изконно право. Стремежът към него обръща погледа ни и към самопознанието.

Развиващият се неминуемо започва да търси и други отговори, защото тихото съгласие да живееш на сляпо, в даден момент те прави жертва на обстоятелствата. Аз повече не искам да бъда. А ти?

В нумерологията открих нежния шепот на истини, до които няма как да се докосна в субективния свят. И реших, че мога да помагам, когато ги споделям.

Сигурна съм, че тази древна наука все повече и по-отявлено ще се възражда. Разбира се, осъвременена. Защото носи ценни инструменти за самопознание и изследване на заобикалящия ни свят. Дава напътствия, които могат да ни спестят колебания, грешни отговори и стръмни пътища, да отменят времето ни в терзания и да ни подарят такова в радост и самопризнание.

Ако за момент спрете, ще видите, че числата са на всякъде. И всичко ни говори с числа. Те носят смисъла на универсалния език, който надскача граници и вероизповедания. Събира минало с бъдеще. Ревът на колата с мелодията на песента. Духовното познание с материалната практичност. Теб и мен.

Но най-красивото е, че могат да бъдат инструмент, с който да откриваме смисъла, да разбираме случващото се, да получим отговор за необяснимото, да видим скритото, да подберем възможностите, да разширим перспективата, да оценим истинското.

Числата разказват истории, но могат и да ги прекроят, и пренапишат.

Всеки от нас идва със свой уникален числов портрет, носи отпечатъка на фина мрежа от числа, която го отличава и му придава автентичност. Основните кодове са заложени в рождената дата и името на човека.

Но. Всичко във Вселената е енергийно обвързано и трепти с определена честота и именно на човека е дадена свободната лична воля да избира в коя вибрация да тупти. Това не е случайно. Така се рисуват съдбите.

Нумерологията борави с числата от 1 до 9 като всички освен т.нар. царски – 11,22,33 и т.н се редуцират до едноцифреното в тази скала.

Не, не пропускаме 0-та. Тя има особен статут. В нея е концентрирано нищото и всичкото. Тя е каналът на Висшите сили, които подкрепят изборите ни като предизвикателни или качествени.

Именно, защото живеем през изборите си.

Виждала съм такова могъщество, заложено в нумерологиите на конкретни клиенти, съботирано с граничещо до категоричност блокажи за тяхното проявление. Всяко нещо си има цена. За да ти бъде дадено, трябва поне да искаш, но и да можеш да си го вземеш.

Всяко от числата се интерпретира по различни начини, но има концептуални сфери на определяне и енергийни полета на въздействие. Могат да вибрират в ниския диапазон или пък да се проявяват чрез най-висшия си смисъл. Носят плюса и минуса на определени характеристики. Понякога са предизвикателни, а друг път са най-ценното богатство на човека. Днес можем да се опираме на тях, а утре да ги отричаме.

И тук е моментът, в който желанието за себепознаване може да прерасне в развитие чрез разширяване на съзнанието, надграждане и качествено ползване на заложеното.

Започваме с много по-обострена прецизност да разбираме и себе си, и другите. Осъзнаваме, че другите не ни виждат по начина, по който се виждаме ние. Изведнъж ярко съзираме моделите, които повтаряме от нашите родители и предци, но пък встъпваме в силата си да вземем решение от кое да се откажем и кое да ползваме с ново качество. Разбираме къде сме спряли в минали животи и какви задачи сме си поставили в този. Можем здравословно да оценим истинските копнежи на сърцето си и да приемем уроците, които сме си начертали да вземем, разбирайки значението и смисъла им.

Неминуемо това дава голяма сила, когато застанем пред предизвикателствата, обратите и мистериите в живота си. И тук е тайното оръжие на нумерологията, че ако превантивно имаме познанието, можем да избегнем ударите или поне да намалим негативното им въздействие.

Числата могат да ти дадат козове как да бъдеш по-добър родител. Как най-добре да разбираш децата си, как най-полезно да ги подкрепиш в тяхнато израстване, къде да ги насърчиш. Ще дадат отговори и на онези, които искат да се сдобият със своя рожба.

Нумерологията е прекрасен инструмент да изградиш качествено интимно партньорство. Да се впуснеш в своето призвание. Да извикаш материалното благополучие. Да събереш правилния колектив и в ролята на лидер да използваш най-добрия потенциал на хората около теб.

Ще разбереш какво те е довело до там, където си и какво евентуално предстои, докато си на този път. Ще те насочи защо си извикал конкретна болест и какво решение самата тя ти дава. Ще ти подскаже бъдещето и ще ти намекне как можеш да го коригираш, ако искаш.

За мен нумерологията може да даде отговори на всичко, но случването зависи единствено и само от нас и от нашата вяра. Това е смисълът на осъзнаването за мен – да можеш волево да направляваш живота си, за да не те носи той в унес към безизходици.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Bag
Shop cart Your Bag is Empty