Tайната на ССБ-методиката и Защо Води до Много Бърз Резултат?

Вселената се движи от Закони и един от най-мощните, който можем да наблюдаваме, дори в най-дребните ежедневни неща, е Законът за причината и следствието. И в Библията е казано: „Каквото посееш, това ще пожънеш“. Можем ли да откъснем цвете, чието семе преди това не е било посято?

За всяко нещо, което ни се случва в живота, си има причина. И ако искаме да променим нещо трайно, да намерим причината е най-гарантиращото ни решение, към което можем да посегнем. Стигаме до корена и можем да го извадим, ако ще расте плевел.

Лесно е, за тези, които не искат да се примиряват и търсят, на които не им допада ролята на жертва и болни, за тези които предпочитат да направляват живота си, а не да се оставят някой друг да го прави. Колко по-просто е да вдигнеш рамене и да се съгласиш? Колко по-просто е да вървиш по течението – натам, накъдето управляваната тълпа се вие? Колко по-просто е да ти дават готови отговори и решения, такива които са валидни за всички и всъщност те отдалечават от самопознанието и проявлението на твоята лична воля, капацитет и сила. По-бързо ще глътнем хапчето, ще си вземем багажа, ще се разделим, ще съдим, ще обвиняваме или ще предпочетем самотата. Добре, отказваме се от живота, но той никога няма да се откаже от нас, защото сме дошли да го живеем.

И всичко случващо се има смисъл за душата ни. Тя не се е инкарнирала, за да се научи единствено как да трупа богатство и слава или просто да преживява ден за ден. Да, прагматичността е също част от пакета знания, безспорно. Но Животът ни е даден за нещо много повече от материално оцеляване. Иначе, нямаше да се е развил и вероятно щяхме да си живеем още с динозаврите.

Знаейки какви са ни задачите, какво преработваме, какъв път трябва да изминем и до къде да стигнем, можем да разчетем посланието на всяко едно събитие в живота ни, на всяка една болежка, на всичко дадено и отнето ни. И да ги прекроим, да ги обърнем в своя полза, за свое добро.

Най-лесно са видими предизвикателствата чрез семейство и родова структура. Ако работим правилно с тях, ще си получим подсказките за това, което трябва да научим. Не случайно сме избрали своята майка, баща, брат/сестра, въобще всеки значещ за нас човек в живота ни. Вместо да го обявяваме за враг или приемаме без разсъждение, да го погледнем като учител, като даващ ни знание, което трябва да вземем.

В търсенето на истините за себе си, достигаме и до причината за това, което ни се случва. Осъзнаването на тази причина води до магия, до обратимост. Процесът е творчески и е необходимо пълно с вяра сърце. Почти веднага след сеансите, потвържденията на вярното сякаш сами изплуват. Защо? Защото сме разбутали колективното поле, защото сме разместили пластовете на родовата енергия, защото сме излезнали от подсъзнателната реактивност и сме насочили съзнанието към разширение.

Ще си позволя да дам пример. Клиентка, която не може дълги години да забременее, започва да прави колосален на брой опити за инвитро. Всички неуспешни. Срещу мен застава жена с разбито здраве и психика, загубила тотално доверие в живота. Чрез нумерологията откриваме, че в минал живот е злоупотребила с власт, като се е занимавала с черно магьосничество и е наранила и убила деца. В този живот идва не със забрана да има деца, а с предизвикателството да се научи на любов и доверие. За да си вземе уроците, тя попада в семейство на насилници, където има и убити деца. Защо? За да понесе това, което е причинила и да намери пътя до сърцето си чрез собственото си усъвършенстване. За да получи желаното, тя трябва да се справи с тъмнината в себе си и да отключи светлината.

В нашата работа използваме рода и семейството като подсказките къде има да се справяме със себе си. Конкретни семейни тайни също могат да задържат развитието ни. Самото им гласно споделяне отпушва енергията. Те не са наши, защо трябва да се обременяваме с тях, защо трябва енергийно да се обвързваме като съдим или окачествяваме?

Клиентите ми остават изумени, когато до нумерологията на тяхния партньор/ка поставя нумерологията на тяхния баща/майка. Числата много ясно показват какво трябва да преработим в себе си, взимайки като база отношенията с родителите, за да изградим качествени лични партньорства. В повечето случаи обстоятелствата се повтарят до тогава, докато не си вземем урока. Е, можем да изберем и да не е в този живот, ама така сами си изписваме рецепта за страдание и самота.

Работим със себе си, не сме зависими, процесът е наш. Показваме волята си пред Вселената и тя ни връща бързите резултати. Зад всяко нещо стои причина, която може да бъде коригирана. Действителността, хората, случките – особенно повтарящите се, дават насока, коя е тя. Важно е да сме с широко отворени очи и да обичаме ролята на изследователя. Някой го наричат карма, но понякога хората имплсивно прехвърлят с тази дума отговорността на предците. Те са наши, защото ние имаме договорки за изпълнение, ние като Души имаме задачи.

Обратният процес също е валиден. Освен, че ако намерим причината, можем да променим следствието, оглеждайки и разсъждавайки върху следствието, можем да променим причината. Тази обратна логика най-вече ни вкарва в лечебен процес, когато работим с болестно състояние.

Като пример ще дам работата ми с друга моя клиентка. Изследвахме наднормено тегло. Нумерологията ни заведе до конкретен момент, в който моята клиентка е приела думи на майка си като своя истина. Осъзнаването на ненапуснатата роля на детето, което носи зависимост от обичта и приемането на майката, макар че е пораснало, помогна на тази жена да поеме по съвсем различен път, който и донесе щастие и творческо развитие. В нумерологията детето е свързано с пътя ни на свобода и независимост. Килограмите сами се смъкнаха само с промяната в начина на мислене и възприемане.

Друг мой клиент също има справяне с тази роля. Знаците идват от дъщеря му, която не желае да общува с баба си. Защо? Подсказва на баща си да погледне към нея, към бъдещето и да се свърже с отговорността на пораснал и на родител.

Осъзнатостта е това, което отваря сетивата ни и ни дава мощ да управляваме живота си. Мъдро е да чуваме какво идва до нас. Мъдро е да обръщаме внимание на знаците. Мъдро е да носим отговорност за това, което правим. Мъдро е да знаем, че има и други истини. Мъдро е да сме дисциплинирани към себе си. Мъдро е да търсим с мисъл и създаваме смисъл. Мъдро е да се анализраме и от време на време поспираме. За да чуем и видим какво стига до нас, да прозрем какво създаваме за себе си.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Bag
Shop cart Your Bag is Empty