Партньорска Нумерология и Съвместимост в Полето на Любовта

Когато стъпваме във връзка, всичко започва с ентусиазма, че сме намерили перфектния партньор. И той наистина е такъв към момента. Привлечени сме не само визуално и чисто физически, а сякаш караме сърфа на Живота на една и съща вълна. Със сигурност сме в синхронна вибрация, щом сме притеглени един от друг, но тя често мени честотата си, а човек има много лица взависимост с кой е и при какво намерение, дори с какво старание общува, на какво ниво е и как иска да се развива.

Всеки носи в себе си изконното желание да бъде харесан, приет, обичан и ценен. И точно този вътрешен стремеж най-ярко изгрява, когато се запали пламък между двама. Огънят, страстта и любовта, обаче, трябва да бъде поддържани…Със старание и осъзнатост – за онзи, който иска да получи дълготрайно щастие.

Разбира се, тепърва Ви предстои да опознавате човека срещу себе си, той Вас, но и Вие себе си. Най-сериозните и ценни житейски уроци се получават чрез взаимоотношенията, като интимните са на равна нога с тези, които вземаме от семейство, роднини и деца. И тук отварям голяма скоба – не се страхувайте и не се спирайте, заради отминали травми, както и не прехвърляйте старите болки върху новия човек. Да обичаш е великия смисъл. Чрез любовта именно се развиваме.

Нумерологията като инструмент може да Ви направи по-мъдри. Как? 

  • Като Ви насочи към скрити истини за Вас и за другия;
  • Като Ви подари знание за най-добрата взаимна комуникация и условия за надграждане и растеж;
  • Като Ви подскаже посоката на общата Ви еволюция;
  • Като Ви почерпи с адекватни стратегии за патньорско добруване;
  • Като Ви намекне буферите и скритите уловки;
  • Като обсъдите потенциалните общи и взаимни уроци;
  • Като насочи вниманието Ви за съвместни или разминаващи се разбирания и цели;
  • Както и за общи травми, с които може да се наложи да се справяте;
  • Като Ви даде обективна информация, необременена от Вашата емоционалност, но пък достатъчно силно откликваща на истинските Ви потребности и нужди;
  • Ще знаете защо сте срещнали този именно партньор.

Учим си уроците, когато очакваме да ще ни изпитат. Подготвяме се старателно за предстоящето интервю или бизнес среща. Стараем се да сме красиви, когато излизаме на парти. А най-живеем през сърцето и се определяме от любовта. Погрижете се за тях също подобаващо, като им подарите най-добрата среда, за да блестят и получават своя жар. 😊

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Bag
Shop cart Your Bag is Empty