Холистична Терапия с Величка Маринова

Един магистър по Финанси, който още в далечната 2009г решава да се отдели от колективните възприятия и да предприеме пътя на Търсещия. Решението и да се усъвършенства в онова, което е призив на сърцето и, я превръща в днешния успешен консултант в грижата за физическото тяло и превенция на здравето.

Partner
Бахова и Шуслерова Терапия

Partner
Система на Фол за Хранителна Непоносимост

Partner
Китайска Медицина

Partner
Астрология

Започни Своята Трансформация

Носеща духа на класическия хомеопат,  Вили надгражда и обогатява с цветотерапията на Бах и материята на Шуслеровите соли. Умело ползва мъдростта на древната Китайска медицина, интерпретирайки и адаптирайки я към бързо променящата се динамика на новото време.

Твърдо убедена, че правилният начин на хранене, съобразен с индивидуалните характеристики и съответните времеви индикации на тялото, повишават нивото на здравето на всеки човек, тя включва и системата на Фол към палитрата си от услуги с цел измерване на непоносимост към конкретни храни.

Астрологията е онзи фин инструмент, с който Вили борави, съчетавайки брилянтно стратегия, начин и най-подходящо време за действие. Човек, който винаги търси скритите истини и разчита правилно видното.

Един усмихнат вдъхновител, който не спира да търси и да се развива. Един пътешественик с игриви очи към нюансите в красотата на световете.

Холистичен терапевт в гр. София - Величка Маринова
Your Bag
Shop cart Your Bag is Empty