Холистичен Център "ССБ" - гр. София

За нас

Посрещни Твоя Нов Ден

Холистичен Център “ССБ” е една сбъдната мечта, магично вързопче уроци, надежди, премеждия, мъчно изведени изводи и придобити личностни умения, които в процеса на собственото ни себеоткриване, са създали положителен резонанс в нас, нашите довереници и близки. Методът ССБ е стъпка в страни от утъпканите коловози и общоприети практики, където собственото ни отражение дава всички отговори, които активно сме търсили, но не сме посмели да погледнем в очите.

Поля Тасева, личен консултант, нумеролог и терапевт
Partner
Индивидуални Сесии

Partner
Групови Сесии

Partner
Енергийна Трансформация

Partner
Менторство

Partner
Физически Терапии

Partner
Патентовани Методи

Partner
Съвременна Психология

Partner
Древни Практики и Ритуали

Личностна Трансформация

Силата на Съзнателното Претворение

Холистичен Център “ССБ” е дом на широк спектър от обучения, патентовани техники, тренировки и практики на едни от най-уважаваните специалисти в сферата на личностната, духовна и алтернативна здравна терапия. Портфолиото от събития и почетни гости на Холистичен Център “ССБ” предоставят цялостни похвати и решения, персонализирани според нуждите на всяка личност за възстановяване на душата и тялото и поемане по пътя на благоденствието.

"Да танцуваш с реалноста в ритъма на най-нежното съпротивление е да танцуваш с Бог."

Нашата Мисия

Днес е Първият Ден от Твоя Нов Живот

Себеопознаването посредством самоотражение е основен модел в ССБ методиката. Тя не само съпровожда всяка личност до нейната изконна истина, но също дарява инструментите на тази трансформация директно в ръцете на обикновеният търсещ себе си човек.

Курсът от терапии за душа и тяло на Холистичен Център “ССБ” обръща препятствията в наши учители, помага ни да прозрем отвъд нашата собствена догматичност. Дава ни да открием самосаботажа и прекалената реактивност, и да пресътворим в уверено изкачване по стълбицата на самосъзнанието.

Program Image
Program Image

Запиши се за Нашия Бюлетин

    Your Bag
    Shop cart Your Bag is Empty